mandag den 3. september 2012

Få hul på skriveriet – skrivekurser


Så er det officielt, jeg står for to skrivekurser hen over efteråret. Nemlig Få hul på skriveriet og Få mere hul på skriveriet, som AOF stabler på benene.


Så er du interesseret i at komme i gang med skrivningen, og vil du gerne have fyldt forfatterens værktøjskasse op, så du ved hvordan du griber det hele an, så vil jeg varmt anbefale de to kurser, der kommer til at foregå:

"Få hul på skriveriet": d. 23. september kl. 10-16 – et begynderkursus hvor vi fokuserer på værktøjer som brug af fortællestemmer, at skabe den røde tråd, og en masse andre redskaber til at få styr på skrivningen og fantasien.

"Få mere hul på skriveriet": D. 25. november kl. 10-16 – Et fortsætterhold, hvor vi tager udgangspunkt i de værktøjer I lærte sidst, og kommer tættere på hvordan man egentlig får det bedste ud af sin skrivning, hvordan man lever som forfatter, og hvilken type forfatter man egentlig er.


Kurserne koster 395 kr. men er man studerende er der gerne en form for rabat. Man kan tilmelde sig kurserne inde på AOFs hjemmeside, og via links ovenover.


Så hvad siger du? Skal du på skrivekursus i efteråret?


God skrivelyst
Bjarke