mandag den 16. januar 2012

Ny sæson med forfatterspirernes skriveklub

Er du imellem 11 og 18 og elsker at skrive? Ville det ikke være rart at få gode råd fra to rutinerede og engagerede forfattere? Savner du en skriveklub, hvor du kan møde ligesindede og snakke om dine romanprojekter med? Bor du i København eller omegn, så kan det nu lade sig gøre!
Jeg holder i samarbejde med forfatteren Nicole Boyle Rødtnes og fire københavnske biblioteker en skriveklub for alle interesserede unge. Første gang er på Amager, i Bibliotekshuset Rodosvej 4.


Hvad går det ud på?
I forbindelse med vores skrivekurser i Vanløse begyndte Nicole og jeg så småt også at køre en skriveklub. Den skriveklub voksede lige så stille, og sidste år kom den til at dække det meste af København. Det vil  vi nu føre videre, så endnu flere kan få mulighed for en god skriveklub!

Møderne varer to timer (16-18) om tirsdagen, og bliver en blanding af skriveøvelser, snak om tekster og hvordan man skriver dem, samt generel hygge.


Praktisk info
Første møde er den 7. februar på Bibliotekshuset på Amager. Møderne afholdes hver tirsdag og man er altid velkommen. På listen herunder kan du se hvordan du finder ud af hvilket bibliotek møderne bliver afholdt på:

Hver d. 1. tirsdag i måneden er vi på Bibliotekshuset, Rodosvej 4 (Amager)
Hver d. 2. tirsdag i måneden er vi på Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38
Hver d. 3. tirsdag i måneden er vi på Brønshøj bibliotek, Frederikssundsvej 175
Og hver d. 4. tirsdag i måneden er vi på Hovedbiblioteket, Krystalgade 15 (ved Nørreport)


Du bestemmer selv om du vil deltage i alle møderne, eller kun til dem på dit lokale bibliotek, medlemskabet koster 250 kroner og kan anskaffes her:
http://kubik.kk.dk/vkhus/arrangementer/forfatterspirernes-skriveklub-2 eller du kan møde op på Vanløse bibliotek og købe en billet. Medlemskabet gælder fra 7. februar til og med d. 22. maj.

Ses vi?

God skrivelyst
Bjarke