mandag den 30. maj 2011

Science Fiction i cirkler

For femte år i træk udgiver Science Fiction Cirklen deres antologi med arbejdstitlen ”lige under overfladen”.

Novellen skal være science fiction, men der er ikke krav om noget bestemt emneområde eller andre ydre omstændigheder der skal opfyldes. Alt fra tidsrejser, space-opera, nær fremtid og fjern fremtid til parallelverdner osv. er ok.

”Det bør dog nok nævnes at redaktøren foretrækker historier, der ud over rammen også har en form for ’budskab til læseren’. Det er svært at formalisere, da det kan være så forskelligt, men normalt vil det fremgå af historien når man læser den. Rene action historier der lige så godt kunne være foregået i nutiden vil blive nedprioriteret.”

Samlingen har en max ordgrænse på 10.000 ord, og redaktøren forventer for det meste noveller i rammen 3.000-6.000 ord. Mindre kan dog også gøre det, hvis man bare har en knaldgod ide på 500 ord.

Man må højest sende 3 noveller ind, da redaktøren også skal have en chance for at læse dem igennem. En fornuftig regel, da der ofte er rigtigt mange der deltager!

Deadline er d. 1. marts 2012, så er der er rigelig tid til at finde på et spændende og ”budskabsrigt” plot til netop din science fiction-novelle!

Novellen skal (sammen med en lille tekst om forfatteren på 100-400 ord) sendes til redaktøren Carl-Eddy Skovgård på ceskovgaard@e-box.dk

For yderligere information kan man gå ind på Science Fiction cirklens hjemmeside, eller kontakte Carl-Eddy pr mail.


God skrivelyst
Bjarke

3 kommentarer:

Lise A sagde ...

For en god ordens skyld. Den udgivelse, der har deadline for indsendelser 1/3 2012, bliver den sjette.

Bjarke sagde ...

Anonym sagde ...
Hej Lise
Ja, det er simpelthen mig, der har kludret rundt i tallene. Tak for påmindelsen!

og god skrivelyst
Bjarke

Carl-Eddy Skovgaard sagde ...

Jeg faldt lige over denne.
Fristen er lige oppe over nu. Officielt på onsdag, men jeg lukker reelt først for indkomne noveller lørdag formiddag 3/2 når jeg vågner. Så er jeg sikker på at der ikke er noget der har hængt i mail-systemerne.
Carl-Eddy