mandag den 28. februar 2011

Endnu mere fantasy!

I går blev jeg gjort bekendt med denne fantasy-konkurrence, så den ville jeg da lige dele med jer andre også.
Det er forfatterværk.net og Virabooks, der står bag konkurrencen, hvor man skal skrive en novelle indenfor de fantastiske genrer.

Hver deltager kan indlevere én novelle, men til gengæld er der frit spil om det skal være fantasy, Science fiction, horror eller midt i mellem!
Novellerne skal være imellem 10 og 15 A4 sider, (normal linjeafstand, det vil jeg gætte på er 1,15-1,5, og skriftstørrelse 12)
Derudover kræves det af deltagerne at de er medlem hos Forfattervaerk.net. Det er gratis, og du kan tilmelde dig helt frem til konkurrencens sidste dag (Og som konkurrencesiden selv siger, behøver du ikke at forlænge dit medlemskab, når dit gratis medlemskab udløber efter 30 dage). Skulle man stadig være i tvivl, så vil jeg lige lokke med at fortælle at jeg har seks skrive-relaterede artikler liggende derinde, så pengene er godt givet ud!

Manuskriptet sendes til manus@virabooks.dk og de ser gerne at den bliver indsendt som PDF. De fleste udgaver af word har nu om dage en PDF-creator, de ligger gerne i printer-indstillinger.
Dit fulde navn samt dit brugernavn hos Forfattervaerk.net, din adresse og e-mailadresse skal stå på forsiden!

Deadline: Manuskripter kan indsendes til ViraBooks fra 1. marts til 19. april 2011.
God Skrivelyst!
Bjarke

1 kommentar:

Nikolaj sagde ...

Det ser spændende ud, tak for linket. Så må man jo gå i tænkeboksen...