søndag den 10. april 2016

Kan du skrive til Texas Longhorn?

Sidste år skete der rigtigt meget på den danske litterære scene. Danmark fik bl.a. et litterært magasin Texas Longhorn.

Det er udgivet af Gladiatorskolen, og har nogle ret spændende navne bag sig, og nu er der spændende nyt.

I næste nummer vil de nemlig se nærmere på de to genrer horror og science fiction, men ud fra et litterært udgangspunkt som de beskriver med ordene:

”Ikke bare som genrer, men som greb eller blik. Genre er ikke et lukket system, det er en ramme, som ethvert kunstværk forhandler med og forandrer forventningerne til. Når vi i næste nummer sætter fokus på science fiction og horror er det derfor heller ikke for at bekræfte de vante genrebeskrivelser, men for at undersøge dem: det mekaniske, det samfundsrettede og de eksistentielle spørgsmål, der ligger i science fiction og undersøgelsen af det ukendte og fremmede, der ligger i horroren.”


Har du interesse for at bidrage til dette, eller bare at bidrage til bladet, så er de altid glade for at se nye bud på litteratur.

Har du horror eller science fiction-materiale så skynd dig at gøre det klar, det skal nemlig være dem i hænde senest 1. maj!

Bidrag skal sendes til tlh@forlagetgladiator.dk
Og det indsendte må max fylde 5 A4-sider.


Er det noget for dig at blive trykt i Texas Longhorn? Er du ikke sikker? Så kan du læse tidligere numre, og læse mere om bladet på deres hjemmeside HER!


God skrivelyst
Bjarke