mandag den 19. januar 2015

Vil du gå til skrivning?

Elsker du bare at skrive? Er du mellem 11 og 18 og bor i Københavns Kommune? Kender du en, der overholder de kriterier? Skulle du så ikke overveje Forfatterspirernes Skriveklub?

Skriveklubben skal i gang med sit femte år på de københavnske biblioteker, og derfor vil vi rigtigt gerne se en masse nye ansigter – er det dig eller en du kender?


Møderne varer 2 timer en gang om ugen, og det er mig selv og forfatteren Nicole Boyle Rødtnes, der underviser på Vanløse bibliotek og Bibliotekshuset på Amager.
Selve undervisningen er en hyggelig atmosfære af skrivning, oplæsning og kommentering af tekster – gerne ud fra et tema eller emne, der kan være alt fra ”Sådan skriver du et godt anslag” eller ”Den gode hovedperson” til ”Fugle som lyrisk metafor”.


Er det noget for dig eller en ven? I kan læse mere på hjemmesiden HER!


Er du ikke helt sikker på om det er noget for dig, så er første gang gratis – Kom endelig forbi tirsdag d. 3. februar på Kulturstationen Vanløse. Kan du ikke den dag, men vil gerne tjekke det ud alligevel, så se vores kalender på hjemmesiden før!Ses vi? Jeg er der i hvert fald!God skrivelyst
BjarkeDet praktiske:

Forfatterspirernes Skriveklub bliver afholdt i samarbejde med Saxo.com og Københavns kommunes biblioteker. Undervisningen foregår 16.30 til 18.30 på Vanløse Kulturstation og Bibliotekshuset Rodosvej. Det koster 300 kr. for et medlemskab, der gælder hele sæsonen.