søndag den 2. februar 2014

Forfatterspirernes Skriveklub starter op igen

Er du mellem 11 og 18 år og elsker du at skrive? Ville det ikke være fedt at få skriveråd fra to rutinerede og engagerede forfattere? Savner du en skriveklub, hvor du kan møde ligesindede og snakke om dine projekter, og bor du i København, så vil jeg da lige anbefale Forfatterspirernes Skriveklub!
 


Hvad går det ud på?

Hver anden tirsdag fra kl. 16-18 er der møde i skriveklubben, hvor jeg sammen med forfatteren Nicole Boyle Rødtnes står for at undervise i skrivning, dele ud af vores erfaring, og bare have det skide sjovt med vores fælles interesse. Det hele bliver altså en blanding af skriveøvelser, forfattersnak og hygge, og jeg kan helt klart anbefale det!

Har du ikke mulighed for at komme om tirsdagen, holder forfatteren Sandra Schwarts sine forfatterspirer-møder om torsdagen, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at gå i skriveklub.Praktisk info

Første møde er her på tirsdag d. 4. februar, og vi mødes på Bibliotekshuset Rodosvej 4, der ligger på Amager.


Udover Amager holder vi også møder på Vanløse Bibliotek, og vi skifter hver anden tirsdag. Du bestemmer selv om du vil deltage i alle møderne, eller kun dem på dit lokale bibliotek. Medlemskabet koster 250 kr, du kan læse mere, og se en oversigt over møderne på hjemmesiden her:

www.forfatterspirerne.dk

  
Medlemskabet kører fra d. 4. februar og ind til sommer.

 
Ses vi?

God skrivelyst
Bjarke

2 kommentarer:

Lea B sagde ...

Hej Bjarke.
For det første vil jeg gerne takke dig for at lave rigtig gode, interessante og brugbare indlæg. Det er altid rart at kunne klikke herind og blive opdateret om, hvad der rører sig i skribenternes mangfoldige verden.
For det andet har jeg netop læst dit indlæg om Forfatterspirernes Skriveklub, og jeg synes, det lyder rigtig spændende og hyggeligt! Jeg bor bare i Jylland. Derfor vil jeg høre, om du og Nicole evt. har planer om at tage et smut forbi Jylland engang,om I kan oprette en internetsskrivegruppe oven i det, I allerede laver eller om I måske kunne være interesserede i at lave en form for skrivecamp i en uges tid i sommerferien, som sagtens kunne finde sted i Københavns-området?

Jeg forstår godt, hvis det ikke kan lade sig gøre. I er jo sikkert travle mennesker begge to. Det kunne bare være så fedt at være med, hehe.

På forhånd mange tak for svaret.

Mange venlige hilsner:
Lea

Bjarke sagde ...

Hej Lea

Jeg er rigtigt glad for at du kan bruge siden, det gør det værd at lave den :D

Desværre ved jeg ikke om Forfatterspirernes Skriveklub kommer til Jylland, men jeg lover at jeg nok skal skrive hvis jeg holder undervisning eller foredrag derovre. Nicole er også virkelig god til på sin side www.nicoleboyleroedtnes.blogspot.com at fortælle hvornår og hvor hun underviser/holder foredrag.

God skrivelyst
Bjarke