mandag den 7. januar 2013

Året skydes i gang med en konkurrenceGodt nytår til jer alle! I år starter vi med en tegneseriekonkurrence for at fejre alle forfattermulighederne i det nye år.

Ja, jeg ved godt at vi er forfattere, at vi arbejder med tekst – men da jeg kender en del forfattere, der også er kreativ på andre måder, eller måske kender tegnere allerede, så vil jeg lige dele den her konkurrence med jer alligevel.

Politiken søger nemlig en ny person til at stå for deres daglige tegneserie på bagsiden. Den har før været optaget af folk som Wulffmorgenthaler og Strid, og nu kan det altså blive din tur til at blive trykt i avisen.

Du skal nok bare skynde dig, for de vil have ikke mindre end 7 striber inden d. 4. februar, så spids blyanter og gå i tegneseriemode allerede nu!


Kravene er som følger:

Striben må ikke have været trykt før

De vil have 7 striber tilsendt, indhold og struktur er underordnet, blot den overholder en af de to mål her:

  •   Enetages stribe: i formatet 260 x 70 mm
  •  To korte etager: på tilsammen 115 x 115 mm


deadline og Indsendelse

Alle striberne skal være dem i hænde mandag d. 4. februar kl. 16 og man kan enten sende med almindelig post til: Politiken, Rådhuspladsen 37, 1785 København K

Eller sende ind vedhæftet e-mail med anonymiseret afsenderadresse i pdf- eller jpg-format. modtager-adressen er: kultur@pol.dk


Hvem der vinder, og hvem der modtager 2. og 3. pladsen vil blive offentliggjort i Politiken d. 1. marts 2013, så alt tyder på et hurtigt svar hvis man deltager.

Politiken forbeholder sig retten til mod aftalt honorar at offentliggøre bidrag til konkurrencen, men også retten til ikke at trykke nogen konkurrencebidrag, hvis ingen skønnes egnede.

Bedømmelseskomiteen består af museumsdirektør, mag.art. Iben Overgaard (Storm P. Museet), kunsthistorikeren og tegneseriekritikeren Matthias Wivel, Politikens kulturredaktør Anita Bay Bundegaard, designchef Søren Nyeland, kultursouschef Jens Lenler og film- og litteraturanmelder Søren Vinterberg

Du kan læse mere om konkurrencen på Politikens hjemmeside her!


Så ja, savner man lidt andet at lave mellem roman- og novelleskrivningen, så kan tegnebordet nu også bruges!

På mandag kommer der en status over mit forfatterliv 2012, vi ses.

God skrive- og tegnelyst!
Bjarke