tirsdag den 8. juni 2010

Byens Forlag har svaret

Og jeg kom desværre ikke med i terror-samlingen. Sådan er det jo, selvom jeg synes det er de færreste, der vil lege med mig.
Nicole kom til gengæld med i første udvælgningsrunde, hun må jo ride på en bølge lige i øjeblikket. Tillykke til hende i hvert fald. Så håber vi at hun også kommer med blandt de ti vindere.
Jeg ved ikke om der er flere, der er kommet med iblandt mine bekendtskaber, det må tiden jo vise.

Måske er det mig, der bare ikke kan skrive noveller? Har tænkt lidt over det, og muligheden er der da. At skrive en god novelle er jo langt mere anderledes end at skrive en god roman, og måske behersker jeg bare ikke novellens form endnu?
Nå ja, der er intet andet for, end at fortsætte forsøgene! En eller anden dag skal det jo nok lykkes, ikke sandt?

Science Fiction Cirklen har også sendt mails ud, men det for at sige at deres bedømmelse bliver forsinket. Sådan er det. det var i hvert fald pænt af dem at maile rundt, modsat andre novellekonkurrencer hvor jeg har ventet på svar i godt 4 måneder efter angivet svarfrist. Det er sgu et dirty job at være forfatter. Mange nej tak, og underlige oplevelser.
Nå, vil i gang med skriveriet for i dag

God skrivelyst
Bjarke

3 kommentarer:

Thominous sagde ...

Det er ikke en god ide at vurdere sine egne evner ud fra subjektive dommeres beslutninger. Det er ikke til at vide, hvad dommeren ønsker eller hvad, han eller hun foretrækker.

Du skal bare blive ved med at prøve, og det lader ikke til, at du har problemer med at finde motivationen til at skrive? Det eneste, du risikerer, er, at du bliver bedre.

Bjarke sagde ...

næh, er også normalt min mening. omend man bliver nødt til at acceptere at ens arbejde ikke var god nok. generelt er alle dommere jo subjektive (medmindre de har et regelsæt, hvilket jeg ikke tror litterære dommere har - omend det ku være fedt), så man må bare acceptere at "hey, det her var ikke godt nok, videre."
og hyggeligt at få en kommentar fra en ny læser :D så er der flere end ens mor der læser med ;)

jonas sagde ...

Hey, Bjarke. Jeg har sendt manuskripter ind til forlag i 12 år eller sådan noget, og hvis jeg havde gemt alle de afslag jeg har fået, ville jeg blive nødt til at flytte i noget større. Det er fint at reflektere over tingene og tage kritik til sig, men du skal ikke nødvendigvis tro at du er dårlig, fordi du oplever lidt modgang. At være forfatterspire - måske især indenfor de snævre genrer - er modgang og så mere modgang. Man lærer sgu næsten at holde af det til sidst :)