mandag den 16. maj 2016

Konkurrence: Kan du digte om liderlighed?

Danmarks Radio laver det næste stykke tid en lang række live-læsninger og programmer om digte, der handler om kærlighed, liderlighed, sex, sensualitet og erotik.

Derfor vil de også gerne se digte fra dig, der handler om netop disse emner. Har du nogen i skrivebordsskuffen, eller kan du hurtigt flette et par stykker sammen, så vil de gerne modtage dem på digter@dr.dk sammen med din adresse og telefonnummer.

Første udsendelse om temaet bliver sendt d. 17/5 på DR K, og hedder: 10 digte du skal læse, når du er liderlig.

Derefter vil der være 3 gratis live-læsninger af digte, der foregår her:


Ved Digte & Lyd i Aarhus: Den 21. maj kl. 18:15-19:15 i Musikhuset Aarhus.

Ved Digte & Lyd i Aalborg: Den 27. maj kl. 18:15-19:15 i Musikkens Hus.

Ved Digte & Lyd i København: Den 29. maj kl. 16.15-17.15 i Ideal Bar.


Til de tre arrangementer bliver to litteratureksperter eller forlagsredaktører, som er vant til at tage stilling til danskernes digte, præsenteret for lyrik af både velkendte klassiske, moderne forfattere og af helt nye lyrikere – uden at de på forhånd ved, hvad det er, de skal læse.

Publikum får mulighed for at gætte med i legen: Er digtet skrevet af en klassisk dansk digter, en nyere, moderne lyriker eller en helt almindelig dansker? Er man skarp, kan man vinde digtsamlinger undervejs.


Da første live-læsning er d. 21. maj vil jeg tro at de skal have digtene inden da (de nævner ikke selv nogen deadline), så tænd op under bæltestedet, og få pennen til at gløde hvis du kan digte om erotik og liderlighed.

Hvis DR vælger at gøre brug af dit digt, vil du blive honoreret på lige vilkår med allerede udgivne tekster med satser svarende til de, som fremgår af aftalen mellem DR og Foreningen Radiokassen.

Læs mere om konkurrencen HER!


God skrivelyst
Bjarke