søndag den 6. september 2015

Konkurrence: skriv om flygtninge

Der sker en helt masse i verden lige nu, og det kan man godt føle sig magtesløs over. Som forfatter kan man i hvert fald skrive om det, formidle sine tanker og dele dem med andre.

Det beder Dansk Flygtningehjælp os i hvert fald om nu. Vi befinder os i den alvorligste flygtningekrise siden Anden Verdenskrig, og det vil de gerne se en masse litterære tolkninger på.

Er det din version, de vælger så er der to ting på spil: En udgivelse på forlaget Tiderne Skifter, men også 100.000 kr! Den præmie burde få et par stykker til at skrive.
 
 
Regler:
  • Forfatteren skal være fyldt 18 år
  • Romanen skal være skrevet på dansk
  • Romanen skal være på minimum 200 og maksimum 350 sider a 2.000 anslag inkl. Mellemrum.
  • Manuskriptet må gerne blive sendt på print, men skal under alle omstændigheder afleveres på enten CD eller USB i en digital version.
  • Romanen skal indleveres under mærke (så du må ikke skrive navn i manuskriptet). I stedet skal du skrive navn, adresse og evt. mail i en konvolut, der skal sendes ind sammen med manuskriptet.

Deadline for manuskriptet er d. 1. juli 2016. Ved indsendelse skal du også lægge en synopsis af romanen på en side. Romanen sendes med mærket ”Romankonkurrence” til:
 
Forlaget Tiderne Skifter
Læderstræde 5
1201 København K


Vinderen kåres d. 30. oktober 2016. For yderligere information kan man læse mere på siden HER eller kontakte Sara Schlüter fra Dansk Flygtningehjælp på ssx@drc.dk


Så har du allerede en romanide om flygtningesituationen? Eller er du slet ikke interesseret i de 100.000?God skrivelyst
Bjarke