søndag den 2. marts 2014

Jeg faldt i søvn på biblioteket

den er god nok, i fredags faldt jeg i søvn på Vanløse bibliotek. Det gjorde 13 andre også, det var nemlig helt med vilje.

I forbindelse med KBH Læser har Forfatterspirernes Skriveklub i samarbejde med flere københavnske skoler afholdt skriveundervisning, der til sidst skulle ende ud med at teksterne skulle indtales, og så releases på nettet i løbet af det københavnske litteratur-arrangement.

Og hvad har det med overnatning på biblioteker at gøre? Jo, ser du. I lørdags holdt vi release for KBH Læser-lydfilerne, og for at vi kunne være på biblioteket så tidligt som muligt .- og fordi det bare er fedt med skovture iblandt bøger – valgte vi at overnatte der.

Forfatterspirerne fik lavet skriveøvelser, sange og vi fik også klemt en film ind inden vi skulle sove. Her er det fede at man på et stort bibliotek kan ligge langt fra hinanden, og alligevel høre hvad hinanden snakker om. Der var så ret stille det meste af natten – måske alle bare lå og ventede på sladder?


Om morgenen så man så 13 mennesker prøve at finde ud af hvordan man lettest kunne overstå toiletbesøg på kun 3 toiletter – lidt en præstation, heldigvis sov en del længere, så de morgenfriske kunne komme til.

Kl. 9 kom bibliotekaren med rundstykker, og der blev læst højt af de mange udvalgte tekster, der er med blandt lydfilerne. Et fedt arrangement jeg helt bestemt synes man kan gentage!

Vil du gerne høre de mange udvalgte tekster så FINDER DU DEM HER! Gør det endelig, de er super gode!


God skrivelyst
Bjarke