mandag den 6. februar 2012

Science Fiction-prisen 2012

Så er der mulighed for at vinde Knud Larns Science Fiction pris, nemlig ved at skrive en science fiction-novelle med temaet "Danskerne og Fremtidens kulturliv".
Selve prisen består af et gavekort til bøger, samt et diplom. Samtidig vil de vindende noveller og en række af de andre gode noveller blive trykt i det danske Science Fiction Fanzine SCIENCE FICTION.


Novellen må ikke have været offentliggjort før, og skal være imellem 5.000 og 15.000 ord. Noget nyt er at den må blive skrevet på sprogene dansk, norsk og svensk, hvor temaet så bliver "svenskerne/nordmændende og Fremtidens kulturliv". (En ny udvikling i konkurrencen, der tyder på at den vil prøve at blive skandinavisk i fremtiden, rigtigt interessant!)


Deadline er d. 31/12 2012, og novellen skal sendes til knudlarn@hotmail.com med emnet: "Science Fiction Novellekonkurrence 2012 - Kulturlivet". Novellen skal være anonym, hvilket betyder at I ikke skal skrive jeres navn inde i dokumentet, men til gengæld skrive navn og titel på novellen i mailen!

I mailen skal der udover den vedhæftede novelle også lige være en kort præsentation af jer, inklusiv navn, email, postadresse og fødselsår. Dette vil blive brugt i bladet hvis I vinder eller bliver udvalgt.
Knud Larns hjemmeside kan findes her!


Et interessant emne med mange muligheder, så det kan da være man skal skrive lidt science fiction i år alligevel?


God skrivelyst
Bjarke