fredag den 14. oktober 2011

Ny skrivekonkurrence hos Movellas

I forbindelse med København Læser har hjemmesiden Movellas.com  gang i en konkurrence hvor de i samarbejde med Forlaget Carlsen leder efter den næste store bestseller.

Der er frit spil hvad angår om man vil skrive en novelle, en roman eller et digt, så længe det overholder de tre kategorier: "Krimi", "Den store kærlighed" eller "Fra skrivebordsskuffen."
Denne valgfrihed resulterer også i at der ikke er nogen længdekrav, så man har mere eller mindre frit spil.

Konkurrencens deadline er d. 8. november, og vinderen vil blive offentliggjort to dage senere på Københavns Hovedbibliotek.
Der er ikke noget egentlig dommerpanel til denne konkurrence, det er nemlig den mest downloadede/højst bedømte af læserne, der vinder. Så det er samtidig et godt tidspunkt at få dine venner til at læse dine historier på ;)

Vinderne i alle kategorier vinder også en Kindle ebog-læser, så de får mulighed for at læse novellerne på Movellas.com i god kvalitet, men det er kun en af de 3 kategorier der kan vinde et møde hvor Forlaget Carlsen giver en konstruktiv tilbagemelding på ens historie. Mener forlaget at historien er god nok, vil de endda tilbyde at udgive den som e-bog.

Du kan læse mere om konkurrencen og oprette dig på Movellas.com HER.
Jeg vil dog minde læsere om at man her lægger sin tekst ud på nettet, og at den derfor ikke vil kunne bruges i samarbejde med forlag eller lignende senere, da den "er udgivet" på Movellas. Husk det inden I deltager!
God skrivelyst
Bjarke