torsdag den 11. november 2010

Interessant fantasy-konkurrence

Så er der igen en fantasy-konkurrence. Denne gang er det rollespilsforlaget, der sammen med foreningerne HUF og Fantastik beder forfatterspirer om noveller. Det interessante ved denne konkurrence er dog, at novellerne skal skrives ind så de passer til et bestemt univers!

Samarbejdet med HUF og fantastik gør, så vidt jeg har forstået, at kun medlemmer af disse sider kan deltage. Dog er medlemskabet i bl.a. HUF ikke specielt dyrt, og man får virkelig noget for pengene. Blandt andet også mulighed for at deltage i deres PÅ KANTEN-samling til unge.

Rollespilsforlaget har næsten lige udgivet rollespillet ulvevinter, og det er til det univers de søger noveller. Lidt ligesom de dragonlance- og forgotten realms-bøger, der var store da jeg var barn!
"Tanken med novellesamlingen er håbet om et samspil mellem tekst og rollespil, der kan inspirere læsere til at blive spillere, og spillere til at blive læsere. Projektet er det første af sin art i Danmark.”
Er man interesseret i at deltage skal man bare sende en mail til Bjarne Sinkjær, så man kan få nærmere information omkring universet.

Derudover har samlingen også en lang række formalia, som jeg vil mene gør det her til en af de mere interessante konkurrencer i øjeblikket:

Målgruppe: 9-12 år.

Længdekravene: 8.500-34.000 tegn.

Interessante længdekrav, og det at de har en målgruppe med i deres overvejelser synes jeg lyder godt. Det betyder blandt andet at du som forfatter kan målrette din novelle målgruppen, i stedet for at bruge tid på en novelle, der bliver afvist på grund af en målgruppe, der ikke er specificeret.

Deadline: 1. februar 2011. og novellerne sendes til Bjarne Sinkjær på bjsink@gmail.com

God skrivelyst!
Bjarke