mandag den 8. november 2010

5.000 kr. for en arbejdsplads – god som dårlig!

Nehms Forlag søger netop nu noveller med temaet arbejdspladser. Om det så er offentlige eller private er op til en selv, da de gerne ser et bredt udsnit.

”Denne novellekonkurrence henvender sig til alle, som har lyst til at skrive/fortælle eller digte (fiktion eller virkelighed), det kan være fra hverdagen/arbejdspladsen eller forhold, som vedkommer det hjemlige, det ægteskabelige forhold, kærlighedsforhold, eller fx. et sygdomsforløb.”

Deres længdekrav er max 15 sider (uanset anslag eller linjeafstand, hvad det så vil sige – skriftstørrelse 0,13, lineafstand 0, så kan man jo få forholdsvis lange noveller …)

Denne konkurrence har som sagt pengepræmier på højkant nemlig en 1. og en 2. præmie på henholdsvis 5.000 og 2.500 kr.

Deadline for konkurrencen er d. 15. december 2010, og bidrag sendes til Nehmsforlag@hotmail.com

God skrivelyst!
Bjarke

2 kommentarer:

adamkidholm sagde ...

Nu fortæller du, at 'temaet' skal være 'arbejdspladser'. Novellen skal altså ikke blot handle om arbejdspladser (f.eks. have arbejdspladser som en del af konflikterne), men skal dreje sig om det?

Jeg håber, du har tid til at svare snart. :)

Hilsen Adam

Bjarke sagde ...

Hej Adam
sådan som jeg læser det, så skal novellen tematisere begrebet arbejdsplads(er).
sådan som jeg læser det, så skal man altså skrive en novelle, der både er en karakteristik af en arbejdsplads, men også tematiserer den valgte arbejdsplads fx ud fra kollegaer, konflikter og sådan.
Det er i hvert fald sådan jeg læser det. jeg linker til konkurrencens hjemmeside, hvor reglerne står udspecificeret af manden bag konkurrencen, kan være du kan få mere information der, eller ved at kontakte ham?

god skrivelyst i hvert fald
Bjarke