søndag den 15. april 2018

Novellekonkurrence: Kærlighed 2.0 Problemer på nettet

(Billede lånt fra Forlagets hjemmeside)
Forlaget Silhuet har lanceret en ny novellekonkurrence. Denne gang er det ikke eventyr eller ordsprog, der skal skrives om, men et mere nutidigt problem, der skal tages op.

Inspireret af de mange unge, der er kommet i problemer efter delingen af en sexvideo på nettet, vil de gerne høre om hvordan unges forhold til kærlighed, seksualitet og nøgenhed har forandret sig siden internettets indpas, eller som de skriver:

”Det kan være store problemer, som pigen der blev hacket og endte nøgen på nettet. Drengen der delte sin ekskærestes billede og pludselig blev anklaget for distribution af børneporno. Parret der blev optaget i skjul mens de havde sex og nu bliver afpresset. Drengen der troede han flirtede over webcam, men pludselig fandt ud af der ikke var nogen pige i den anden ende … og alt han gjorde blev optaget. Eller pigen der sendte et frækt billede til fyren, hun syntes var lækker … for at finde det på en russisk internetside dagen efter.”


Kan du skrive om det emne? Så kan du læse mere om krav og præmie herunder.



Krav
  • Novellerne skal behandle problemer med kærlighed, seksualitet eller nøgenhed på nettet.
  • Målgruppen der skal skrives til er unge i alderen 13-18. Det vil sige at novellerne skal kunne læses af et ungt publikum.
  • Der er som udgangspunkt ikke noget krav til novellens længde, men som vejledning anbefaler vi mellem 3000-10.000 ord.

Præmie

Præmien til den bedste vindernovelle er på 2000 kr. De ca. 10 bedste noveller, inklusiv vindernovellen, udgives i en novellesamling som både trykt bog og e-bog.
Alle forfattere som udgives modtager et trykt eksemplar af novellesamlingen.


Ønsker du at deltage i konkurrence skal du sende din novelle som word-dokument via e-mail til post@forlagetsilhuet.dk. Deadline er 1. august 2018.

Hvis din novelle bliver udvalgt forbeholder vi os retten til at gennemgå den redaktionelt. Du vil naturligvis skulle godkende evt. ændringer.

Læs mere om konkurrencen på forlagets hjemmeside HER!


God skrivelyst
Bjarke