søndag den 26. februar 2017

Skrivekonkurrence: Ny litteratur til nye borgere

Har du overvejet at skrive til læsere, der har dansk som andetsprog? Så har du muligheden nu!

Aarhus Kommunes Biblioteker udskriver nu en skrivekonkurrence i samarbejde med Lærdansk Aarhus og Gyldendal Uddannelse – og du kan være med!

I foråret 2017 har bibliotekerne i Aarhus og Lærdansk fået tildelt midler fra Aarhus Kommunes Pulje til indsatser rettet mod nye borgere i kultur- og foreningslivet. Midlerne skal bruges til at sætte fokus på læsning og litteratur for borgere med dansk som andetsprog. Derfor udskriver vi nu en skrivekonkurrence med fokus på litteratur til netop denne gruppe.

Konkurrencen sker i samarbejde med Gyldendal Uddannelse og de bedste tekster i konkurrencen vil blive vurderet og får muligheden for at udkomme på Gyldendal Uddannelse.

Vinderen af konkurrencen vil udover muligheden for at blive udgivet på Gyldendal Uddannelse også vinde et gavekort på en middag for to på Restaurant Hærvæk.

Krav til konkurrencen

  • Bidraget skal være omkring 15 sider. En side svarer til 2000 tegn uden mellemrum.
  • Værket skal være henvendt til borgere, der er ved at lære dansk som andetsprog
  • Du skal kunne deltage i et litteraturarrangement den 10. maj
  • Bidraget skal være målrettet læsere, der
  • 1) Har dansk som andetsprog
  • 2) Befinder sig på et mellemhøjt sprogniveau i deres danskundervisning. Dvs. svarende til niveau A2 og B1 (Du kan læse mere om Den europæiske referenceramme for sprog her  )


1. pladsen vinder muligheden for at blive udgivet på Gyldendal Uddannelse og et gavekort til en middag for 2 på Restaurant Hærværk.

Deadline for bidrag er fredag inden midnat den 31. marts. Bidragene sendes til mailadressen jrv@aarhus.dk. Skriv "Skrivekonkurrence 2017" i emnefeltet.
 
Har du flere spørgsmål til konkurrencen, kan du skrive på mailen jrv@aarhus.dk
 

Så har du en god historie om tosprogethed, så er det bare om at gribe fjerpennen og få ordene ned!

 
God skrivelyst
Bjarke