søndag den 23. august 2015

Skrivekrampe er nu på youtube

Da Nicole og jeg skrev Bussemændenes Rekordbog opfandt vi også Dansk Bussemandsinstitut, hvor vi fik jobs som henholdsvis seniorforsker i snotteri og doktor i bussemandsanalyse.

Det startede lidt som en joke, men voksede også lige så stille, lige indtil vi fik ideen med at lave nogle informationsvideoer fra instituttet. De kunne så bruges på instituttets hjemmeside og hvad ved jeg  - kan I se hvor jeg er på vej hen?

I hvert fald har Skrivekrampe.dk nu fået en youtube-profil. For nu skal den bruges til bussemændenes rekordbog, men så snart jeg får styr på det har jeg også andre ideer.


For eksempel har flere nu spurgt mig, om der ikke også kunne komme eksempel-videoer op på skrivekrampe.dk – og jo, det skulle der da nok kunne! (Siger han roligt, for han har slet ikke prøvet besværet endnu).Men jeg vil egentlig også gerne høre jer. Hvad kunne I godt tænke jer at se skrivekrampe.dk på youtube blive brugt til?God skrivelyst
Bjarke

1 kommentar:

Caroline Stadsbjerg sagde ...

Hvor fedt! Jeg vil helt vildt gerne se, netop som du selv siger, eksempelvideoer. Hvor du forklarer teknik og kommer med skriveøvelser evt? Jeg er fan, glæder mig til at følge med!

Jeg vil først og fremmest gerne høre mere om det at lave plots - det lyder til at du er glad for det emne! Derudover personer; det er der jeg selv kæmper lidt. Hvad gør man hvis man ikke kan lide de personer man skaber??

Venligst Caroline :)