mandag den 12. august 2019

Konkurrence: for ordblinde om ordblindhed

Jeg har fået tilsendt den her lidt sjove konkurrence for ordblinde forfattere. Projektet er for at skabe mere synlighed om ordblinde, og derfor ønsker man deres syn for sagen.

Du kan vælge frit, om du vil skrive om udfordringerne ved at være ordblind - eller om du hellere vil skrive om, hvor godt du klarer dig på trods af din ordblindhed. Du må også gerne skrive om en konkret hændelse, du har haft i forbindelse med din ordblindhed.

Om du skriver om din egen ordblindhed, eller om du skriver om nogle andre ordblinde, er helt op til dig selv.



Konkurrencereglerne:
  • Din tekst må højst være tre sider lang, og du skal skrive i punkt 12. Tekster, der er for lange kan risikere at blive valgt fra, så vær opmærksom på dette punkt.
  • Du bestemmer frit formen på din tekst. Du kan fx skrive: et brev, et digt, en fortælling, en novelle eller en artikel.
  • Og det er som sagt et krav at du er ordblind. Alle ordblinde, der er testet ordblinde og har deltaget eller deltager i ordblindeundervisning
  • Det er selvfølgelig tilladt at benytte sig af alle de apps og it-støtteprogrammer, der findes til ordblinde – også Tale-Til-Tekst-programmer og apps.
  • Din tekst vil blive vurderet på din evne til at beskrive og formulere dig om ordblindhed.


Dit bidrag sendes til peter.munch.jorgensen@AOF-Roskilde.dk
Vedlagt din tekst skal der på et ark for sig skal skrives: navn, adresse, mail og mobilnummer

Deadline er fredag den 13. september 2019 kl. 12.00 - men du må gerne sende ind før


God skrivelyst!