søndag den 15. september 2013

Savner du en læseklub?

I dag vælger jeg ekstraordinært at træde til side for at lade en anden fortælle om sit nye projekt. Saynab er en god ven, og er lige nu i gang med at starte en helt speciel læseklub for unge, så kan du lide at læse kan det jo være det er noget for dig?

 
Elsker du at læse og har du lyst til at mødes med ligesindede ”litteraturtosser”? Er du ung og bor i Københavns Kommune? Så bør du komme til en ny, fed litteraturklub for unge på Vigerslev Bibliotek! Vi mødes næste gang på mandag kl. 15-17 og du er meget velkommen!


Det er helt uforpligtende og gratis, og vi skal finde ud af, hvad der skal foregår i klubben. Vi kan lave ALT, så længe det tager udgangspunkt i litteraturen.

Så måske skal vi tage i biografen og se en filmatisering af en bog? Måske skal vi have en kendt forfatter på besøg? Eller måske skal vi i teateret og se musicaludgaven af en fantasyroman? Vi kan også diskutere, anbefale og anmelde bøger med hinanden - det er helt op til jer.


Som en del af projektet, har vi også en stand på Bogforum 2013 i november. Vi skal også, sammen med 19 andre litteraturklubber i DK, arrangere en litteraturfestival for unge i februar 2014, da det er et landsdækkende koncept.

Vi har tiden, stedet og ressourcerne, så det er bare med at komme!


Jeg er klubbens tovholder, og byder på forfriskninger til den søde tand & godt humør! Har du lyst til at vide mere om klubben, kan du sende en mail til mig på saynab_fd@hotmail.com. 


Håber vi ses!
Saynab Farah Dahir