mandag den 13. september 2010

Anden anmeldelse af Lyden af Vanvid

gyseren.dk har der siden d. 6. september været en anmeldelse af Lyden af Vanvid.
Blandt andet lyder den endelige vurdering at:

”… antologien holder et godt niveau, og jeg kunne sagtens fremhæve flere af novellerne, som understøttes af Søren Kloks stemningsfulde sort/hvide illustrationer. Selvom man måske ikke er den store Lovecraft fan, kan man sagtens få noget ud af at læse “Lyden af vanvid”, som udover at være en Lovecraft-hyldest også er en fin samling nye danske horrorstemmer.”

- Jette, gyseren.dk

Flere af novellerne i samlingen bliver nævnt, endda ret grundigt, hvilket må være rart for forfatterne. Desværre var det så heller ikke mig i denne omgang. Men sådan kan det gå. Jeg tager mig til takke med at jeg er med i den fine samling af nye danske horror-stemmer!

God skrivelyst
Bjarke

2 kommentarer:

Janus sagde ...

Jeg fik desværre aldrig skrevet en anmeldelse af "Lyden af vanvid" til Horrorsiden - men så vidt jeg husker, var der to typer noveller i den, som især tiltalte mig: de to humoristiske, men især de to, der med succes brugte dansk historie og boghistorie til at skabe den rigtige Lovecraft-fornemmelse. Det var Thomas Strømsholts og din. "Unruhe" fungerede fortræffeligt for mig, så vidt jeg husker.

thegreenbean sagde ...

Årh det jo altid rart at blive nævnt :)