søndag den 4. september 2016

Konkurrence: Årlig Science Fiction er tilbage

Nu søger Science Fiction Cirklen også igen noveller, denne gang til 12. udgave af deres antologi med arbejdstitlen ”lige under overfladen”.

Novellen skal være science fiction, men der er ikke krav om noget bestemt emneområde eller andre ydre omstændigheder der skal opfyldes. Alt fra tidsrejser, space-opera, nær fremtid og fjern fremtid til parallelverdener osv. er ok.


”Det bør dog nok nævnes at redaktøren foretrækker historier, der ud over rammen også har en form for ’budskab til læseren’. Det er svært at formalisere, da det kan være så forskelligt, men normalt vil det fremgå af historien når man læser den. Rene action historier der lige så godt kunne være foregået i nutiden vil blive nedprioriteret.”


Novellerne har en max ordgrænse på 15.000 ord, og redaktøren forventer for det meste noveller i rammen 3.000-6.000 ord. Mindre kan dog også gøre det, hvis man bare har en knaldgod ide på 500 ord.
Man må højest sende 3 noveller ind, da redaktøren også skal have en chance for at læse dem igennem. En fornuftig regel, da der sidste gang var over 50 noveller!

Deadline er d. 1. marts 2017, så er der er rigelig tid til at finde på et spændende og ”budskabsrigt” plot til netop din science fiction-novelle!

Novellen skal sendes til redaktøren Carl-Eddy Skovgård på ceskovgaard@e-box.dk  med emnet: ’Lige under overfladen 2016 tekst’
Husk også en lille tekst om forfatteren på 100-400 ord skrevet i 3. person + fødselsår.Sammen med jeres tekst skal du vedlægge en postadresse (ikke kun mail).

 

For yderligere information kan du gå ind på Science Fiction cirklens hjemmeside, eller kontakte Carl-Eddy pr mail.God skrivelyst
Bjarke