mandag den 29. august 2011

Gratis skriveklub for de 11-18-årige

Er du imellem 11 og 18 og elsker at skrive? Savner du en skriveklub, hvor du kan møde ligesindede at snakke om dine romanprojekter med? Og ville det ikke være rart at få gode råd fra to rutinerede og engagerede forfattere? Bor du i København eller omegn, så kan det nu lade sig gøre!
Jeg holder i samarbejde med forfatteren Nicole Boyle Rødtnes og fire københavnske biblioteker en skriveklub for alle interesserede unge. Første gang er på Amager, i Bibliotekshuset Rodosvej 4.


Hvad går det ud på?
I forbindelse med vores skrivekurser i Vanløse begyndte Nicole og jeg så småt også at køre en skriveklub. Den skriveklub voksede lige så stille, og nu vil vi simpelthen prøve at få den til at dække København så endnu flere kan dele deres skrivelyst med andre.

Klubben varer to timer (16-18) om tirsdagen, og bliver en blanding af skriveøvelser, snak om tekster og hvordan man skriver dem, samt generel hygge.


Praktisk info
Det afholdes hver tirsdag og man er altid velkommen. At lure systemet kan dog være lidt tricky. Faktisk er det rigtigt enkelt:

Hver d. 1. tirsdag i måneden er vi på Bibliotekshuset, Rodosvej 4 (Amager)
Hver d. 2. tirsdag i måneden er vi på Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38
Hver d. 3. tirsdag i måneden er vi på Brønshøj bibliotek, Frederikssundsvej 175
Og hver d. 4. tirsdag i måneden er vi på Hovedbiblioteket, Krystalgade 15 (ved Nørreport)

Det er muligt at møde op til alle møderne, eller kun til dem på dit lokale bibliotek, så kom endelig forbi. Vil du lige se os an først, så er du også velkommen til det – vi er rigtigt flinke. Bare skriv til Morten på mohals@kff.kk.dk for at tilmelde dig eller høre mere om klubberne – det er ham, der holder styr på det kedelige så vi andre kan skrive.


Ses vi?

God skrivelyst
Bjarke