mandag den 25. oktober 2010

omskrivningsflip

Jeg er for nyligt gået i gang med at omskrive min ungdomsgyser.
Efter at have fået en redaktørs ubarmhjertige øjne på mit manuskript, kan jeg da også se, at omskrivningen er nødvendig.

Kritikpunkterne var blandt andet at karaktererne skulle udvides mere, da de virkede for flade. Løsningen på det problem har vist sig at være, at forøge bogens længde med 100%.

Et andet problem er at uhyggen er for lang tid om at komme i gang. Det havde jeg egentlig så småt erkendt, men altid rart (?) at få det bekræftet. Det har jeg også prøvet at gøre noget ved, og har byttet lidt rundt på nogle elementer i historien for at skabe større spænding, og kunne tilbageholde nogle informationer for netop at kunne skabe uhygge hurtigere.

Udover kritikpunkterne fik jeg dog at vide at han virkelig kunne lide ideen, og håbede jeg ville arbejde videre med den. så meget endda, at han bad mig overveje serietitlen igen, da han allerede havde en bogserie med nogenlunde samme navn. Om jeg vil arbejde videre med den? count on it!

I sidste uge skrev jeg så de første 33 sider af den nye udgave, og jeg håber at kunne skrive deromkring igen i denne uge. Er drømmen kommet et skridt nærmere? Måske. To skridt frem, et tilbage, er det ikke det man siger?

God skrivelyst
Bjarke