søndag den 2. februar 2014

Forfatterspirernes Skriveklub starter op igen

Er du mellem 11 og 18 år og elsker du at skrive? Ville det ikke være fedt at få skriveråd fra to rutinerede og engagerede forfattere? Savner du en skriveklub, hvor du kan møde ligesindede og snakke om dine projekter, og bor du i København, så vil jeg da lige anbefale Forfatterspirernes Skriveklub!
 


Hvad går det ud på?

Hver anden tirsdag fra kl. 16-18 er der møde i skriveklubben, hvor jeg sammen med forfatteren Nicole Boyle Rødtnes står for at undervise i skrivning, dele ud af vores erfaring, og bare have det skide sjovt med vores fælles interesse. Det hele bliver altså en blanding af skriveøvelser, forfattersnak og hygge, og jeg kan helt klart anbefale det!

Har du ikke mulighed for at komme om tirsdagen, holder forfatteren Sandra Schwarts sine forfatterspirer-møder om torsdagen, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at gå i skriveklub.Praktisk info

Første møde er her på tirsdag d. 4. februar, og vi mødes på Bibliotekshuset Rodosvej 4, der ligger på Amager.


Udover Amager holder vi også møder på Vanløse Bibliotek, og vi skifter hver anden tirsdag. Du bestemmer selv om du vil deltage i alle møderne, eller kun dem på dit lokale bibliotek. Medlemskabet koster 250 kr, du kan læse mere, og se en oversigt over møderne på hjemmesiden her:

www.forfatterspirerne.dk

  
Medlemskabet kører fra d. 4. februar og ind til sommer.

 
Ses vi?

God skrivelyst
Bjarke